Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g1200g2100kcal228g0g132g0g
Voi, 1 tl, 5 g300g2190kcal3g3g240g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Turun sinappi, mieto90g171kcal4.5g25.2g5.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g210g155kcal9.5g27.1g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 150g585kcal3.2g3.3g63g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)600g990kcal18g24g90g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 600g120kcal4.1g18g0.6g10.8g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Persilja 90g25kcal1.2g1g0.2g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11412g14113kcal600g445.8g1084.8g76.2g
Valittu annoskoko5706g7057kcal300g222.9g542.4g38.1g
Annoskoko puolitettuna2853g3528kcal150g111.5g271.2g19.1g
Arvot/100g100g124kcal5.3g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559