Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green63g203kcal15g30.6g0.6g7.5g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Porkkana 41g13kcal0.3g2.3g0.1g1g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 9g7.1kcal0.4g1.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g63g100kcal5g3.1g7.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g878kcal44.2g82.4g36.8g21.8g
Valittu annoskoko571g439kcal22.1g41.2g18.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna286g220kcal11.1g20.6g9.2g5.5g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764