Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 105g32kcal1g5.4g0.2g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g110g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Pinaatti 39g5.3kcal0.6g0.2g0.1g0.5g
Cashew pähkinä, pirkka26g151kcal5.3g5g12.1g0.9g
Salaatti, jäävuori tuore35g3.5kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Savulohi, pelkästään105g208kcal18.2g0g16.2g0g
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore35g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g1241kcal80.2g32g89.2g11.2g
Valittu annoskoko572g621kcal40.1g16g44.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna286g310kcal20.1g8g22.3g2.8g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111998