Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 75g265kcal0.2g0g29.9g0g
Sokeri 95g387kcal0g95.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu76g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g51g0.9g2.6g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe37g138kcal1.4g30.6g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten19g62kcal4.4g8.4g3.9g2.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g75g228kcal7.3g45.8g1.5g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g2903kcal58.8g474g88.2g31g
Valittu annoskoko572g1451kcal29.4g237g44.1g15.5g
Annoskoko puolitettuna286g726kcal14.7g118.5g22.1g7.8g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182