Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen42g304kcal0.4g0.4g33.8g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g394g134kcal0.8g28g1.2g7.1g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g28g106kcal0g26.4g0g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g1772kcal9.8g267.6g70.8g16.8g
Valittu annoskoko571g886kcal4.9g133.8g35.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna286g443kcal2.5g66.9g17.7g4.2g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748