Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 2004g1043kcal237.3g2g8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2004g854kcal7.6g82.2g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1102g3351kcal96.5g610.7g20.9g153.2g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Siirappi 241g725kcal0.2g178.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g12141kcal692.6g1780.8g59.2g318.6g
Valittu annoskoko5712g6071kcal346.3g890.4g29.6g159.3g
Annoskoko puolitettuna2856g3035kcal173.2g445.2g14.8g79.7g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385