Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)560g476kcal5.6g19.6g39.2g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g1960g333kcal31.4g43.1g3.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2800g840kcal128.8g53.2g8.4g44.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g504kcal0g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)308g83kcal4g14.8g0.6g5.2g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g4533kcal344g270.6g216.6g101.2g
Valittu annoskoko5712g2267kcal172g135.3g108.3g50.6g
Annoskoko puolitettuna2856g1133kcal86g67.7g54.2g25.3g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207