Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3003g634kcal36g102.1g6g63.1g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 801g1822kcal152.2g0g136.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g200g22kcal1.6g3.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 300g833kcal6g9g84.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka300g246kcal10.2g57.1g3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g7181kcal415.6g354.4g459.2g135.8g
Valittu annoskoko5712g3590kcal207.8g177.2g229.6g67.9g
Annoskoko puolitettuna2856g1795kcal103.9g88.6g114.8g34g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051