BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)4659g8852kcal698.9g37.3g652.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka466g382kcal15.8g88.5g4.7g4.7g
Soijakastike 326g197kcal16.9g31g0.3g0g
Hunaja 186g616kcal0.9g150.6g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu75g78kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g20248kcal1476.8g639.2g1315.4g12.6g
Valittu annoskoko5712g10124kcal738.4g319.6g657.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna2856g5062kcal369.2g159.8g328.9g3.2g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811