Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee1961g2019kcal452.9g0g29.4g0g
Seesamiöljy, Amoy53g472kcal0g0.1g52.4g0g
Maissitärkkelys 14g50kcal0g12g0.1g0g
Soijakastike 32g19kcal1.6g3g0g0g
Parsakaali brokkoli 1050g368kcal48.5g20.5g3.2g26.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Sokeriherneen palko438g131kcal14.4g15.8g1.3g0g
Lihaliemi laimennettu 438g83kcal0g13.1g2.6g0.1g
Pinaatti 875g117kcal14.2g3.5g2.6g11.4g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g53g152kcal0.1g37.7g0.1g0g
Soijakastike 32g19kcal1.6g3g0g0g
Maissitärkkelys 14g50kcal0g12g0.1g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g1.8g6.6kcal0g1.6g0g0g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Seesamiöljy, Amoy18g157kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g7755kcal1080.6g339.4g221.8g112g
Valittu annoskoko5712g3878kcal540.3g169.7g110.9g56g
Annoskoko puolitettuna2856g1939kcal270.2g84.9g55.5g28g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330421