Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1560g421kcal20.3g74.9g3.1g26.5g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g2400g6840kcal336g12g600g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g336g302kcal10.1g11.8g23.5g2.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1200g1920kcal32.4g32.4g180g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g216g821kcal2.2g198.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g20609kcal802g659.6g1615.4g57.8g
Valittu annoskoko5712g10304kcal401g329.8g807.7g28.9g
Annoskoko puolitettuna2856g5152kcal200.5g164.9g403.9g14.5g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982