Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2526g1923kcal47.5g391.6g5.1g25.3g
Sipuli (kuorittu)702g190kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Paprika, punainen351g90kcal3.2g16.1g1.4g7g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Nakki, keskiarvo 2105g4910kcal240g24.4g433.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g14287kcal604g940.8g883.6g90g
Valittu annoskoko5712g7143kcal302g470.4g441.8g45g
Annoskoko puolitettuna2856g3572kcal151g235.2g220.9g22.5g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686