Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1539g3501kcal292.4g0g261.6g0g
Tomaattimurska 3730g1097kcal20.9g197.7g7.5g70.9g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g47g312kcal0.2g0.2g34.5g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g373g1045kcal70.9g0g82.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g12099kcal768.8g442.4g771.4g141.8g
Valittu annoskoko5712g6049kcal384.4g221.2g385.7g70.9g
Annoskoko puolitettuna2856g3025kcal192.2g110.6g192.9g35.5g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425