Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 481g1588kcal9.6g14.4g168.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton481g101kcal1.4g7.7g0g0.5g
Sipuli 241g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Munakoiso 1924g430kcal9.6g59.6g3.8g48.1g
Oliiviöljy 60g532kcal0g0g60.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow2405g8658kcal288.6g1803.8g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g23024kcal643.4g3833.2g539.2g110.4g
Valittu annoskoko5712g11512kcal321.7g1916.6g269.6g55.2g
Annoskoko puolitettuna2856g5756kcal160.9g958.3g134.8g27.6g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368