Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g560g157kcal3.4g33.3g1.1g14g
Selleri, annos 50g560g78kcal5.6g16.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Paprika, punainen560g144kcal5g25.8g2.2g11.2g
Herkkusieni 644g103kcal13.5g1.9g2.1g9.7g
Hillosipuli, Rainbow420g147kcal3.8g29.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g42g378kcal0g0g42g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria2240g2464kcal470.4g0g56g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g42g23kcal2.1g3.4g0.2g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g42g25kcal2.3g3.6g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g42g32kcal3.1g4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g7403kcal1033g290.2g210.2g88.8g
Valittu annoskoko5712g3702kcal516.5g145.1g105.1g44.4g
Annoskoko puolitettuna2856g1851kcal258.3g72.6g52.6g22.2g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604