Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1000g7300kcal10g10g800g0g
Siirappi, tumma1000g3200kcal1g740g0g0g
Sokeri 1000g4059kcal0g999g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu408g514kcal44.9g1.2g36.7g0g
Neilikka, annos 4g30g109kcal1.1g23.9g1.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1.1g23.9g1.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2250g7875kcal270g1597.5g47.2g67.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11436g46333kcal656.2g6791g1772.2g135g
Valittu annoskoko5718g23167kcal328.1g3395.5g886.1g67.5g
Annoskoko puolitettuna2859g11583kcal164.1g1697.8g443.1g33.8g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132