Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 100g78kcal17.6g0g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.9g0.4g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 100g34kcal1.1g5.4g0.2g2.9g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1144g429kcal40.2g24.2g16.6g10.2g
Valittu annoskoko572g215kcal20.1g12.1g8.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna286g107kcal10.1g6.1g4.2g2.6g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804