Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g151g116kcal3.5g0.8g11g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 100g121kcal3.1g4.5g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1144g608kcal18g35.2g42.6g4.6g
Valittu annoskoko572g304kcal9g17.6g21.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna286g152kcal4.5g8.8g10.7g1.2g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612