Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g246g130kcal14g13g2.2g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g86g86kcal14.6g0.9g2.6g0g
Porkkana 86g28kcal0.5g4.8g0.2g2.2g
Vesi143g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.9g8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1144g528kcal59.4g40.6g12.4g4.8g
Valittu annoskoko572g264kcal29.7g20.3g6.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna286g132kcal14.9g10.2g3.1g1.2g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580