Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g33g244kcal0.3g0.3g26.7g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g38g0.7g1.9g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%167g109kcal18.4g7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml17g3.5kcal1.4g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.7g22kcal0g5.5g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g67g227kcal1.3g2g23.4g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 120g82kcal1g18.3g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1144g2220kcal74.4g207.4g118g6g
Valittu annoskoko572g1110kcal37.2g103.7g59g3g
Annoskoko puolitettuna286g555kcal18.6g51.9g29.5g1.5g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284