Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 125g42kcal0.9g6.9g0.1g1.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g80g480kcal19.2g5.3g43.2g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g125g75kcal12.5g5.4g0.4g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)7.5g0.7kcal0.1g0g0g6.4g
Kananmuna kuoreton 230g328kcal28.7g0.7g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1145g1861kcal123g38.4g134.6g16.2g
Valittu annoskoko573g930kcal61.5g19.2g67.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna286g465kcal30.8g9.6g33.7g4.1g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.4g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500