Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g250g63kcal2.5g12.3g0.5g6.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska Eldorado122g24kcal1.5g4.3g0.1g1.7g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g47g136kcal15.5g0.6g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1145g877kcal87.4g37.2g42.4g17g
Valittu annoskoko573g438kcal43.7g18.6g21.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna286g219kcal21.9g9.3g10.6g4.3g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763