Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1334g282kcal16g45.4g2.7g28g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1661kcal190.1g0g100.1g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g417g117kcal2.5g24.8g0.8g10.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g150kcal0g0g16.7g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g834g42kcal1.3g1.6g3.3g0.3g
Siirappi, tumma167g534kcal0.2g123.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1668g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g5776kcal432g425.2g248.6g87.4g
Valittu annoskoko5720g2888kcal216g212.6g124.3g43.7g
Annoskoko puolitettuna2860g1444kcal108g106.3g62.2g21.9g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067