Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2993g1049kcal138.3g58.4g9g74.8g
Kananmuna kuoreton 732g1044kcal91.5g2.2g75g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 665g2196kcal13.3g20g232.8g0g
Kevytmaito (Valio)665g306kcal21.3g31.9g10g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g665g2394kcal186.2g13.3g179.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g13978kcal901.2g251.6g1012.8g149.6g
Valittu annoskoko5720g6989kcal450.6g125.8g506.4g74.8g
Annoskoko puolitettuna2860g3495kcal225.3g62.9g253.2g37.4g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690