Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1560g624kcal26.5g127.9g1.6g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1560g546kcal25g107.6g1.6g21.8g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g1000g860kcal50g160g3g74g
Pirkka naudan jauheliha 400g1600g3648kcal304g0g272g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g11356kcal811g791g556.4g191.6g
Valittu annoskoko5720g5678kcal405.5g395.5g278.2g95.8g
Annoskoko puolitettuna2860g2839kcal202.8g197.8g139.1g47.9g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791