Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32000g1300kcal220g84g6g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Hermesetas, annos 5g200g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml400g84kcal32.4g0g1.2g0.4g
Kookoshiutale 200g1322kcal16.3g12.8g129.1g32.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1600g4436kcal32g48g448g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g18049kcal931.4g297.6g1439.2g66g
Valittu annoskoko5720g9025kcal465.7g148.8g719.6g33g
Annoskoko puolitettuna2860g4512kcal232.9g74.4g359.8g16.5g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512