Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1000g775kcal175.5g0g7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 68g596kcal0g0g67.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2499g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 28g84kcal2.7g9.3g3.8g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1000g340kcal11g54g2g29g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.3g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Kurkuma, annos 2g2.5g1.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g4293kcal400.6g242.4g166.4g103.6g
Valittu annoskoko5720g2147kcal200.3g121.2g83.2g51.8g
Annoskoko puolitettuna2860g1073kcal100.2g60.6g41.6g25.9g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804