Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g334g2438kcal3.3g3.3g267.2g0g
Sokeri 284g1152kcal0g283.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 184g262kcal23g0.6g18.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 543g1862kcal55.3g379.9g6.5g19g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Maitorahka, maustamaton 0.3%1670g1086kcal183.7g70.1g5g0g
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml167g35kcal13.5g0g0.5g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 67g224kcal0g54.5g0g0.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka33g133kcal0g33.1g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g668g2271kcal13.4g20g233.8g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1203g822kcal9.7g182.8g1.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g22203kcal743.4g2071.8g1179g59.6g
Valittu annoskoko5720g11102kcal371.7g1035.9g589.5g29.8g
Annoskoko puolitettuna2860g5551kcal185.9g518g294.8g14.9g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284