Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1523kcal37.6g310g4g20g
Lenkki, kevyt sininen HK2000g3400kcal200g200g200g2g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1320g2112kcal35.6g35.6g198g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g14285kcal556.8g1129.6g805.6g57.6g
Valittu annoskoko5720g7143kcal278.4g564.8g402.8g28.8g
Annoskoko puolitettuna2860g3571kcal139.2g282.4g201.4g14.4g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335