Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g1350g270kcal33.8g16.2g6.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1440g2391kcal273.6g0g144g0g
Tomaattimurska, 1 prk2400g643kcal14.4g127.2g4.8g33.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g14g48kcal1.4g10.5g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g70g2.1kcal0g0.7g0.7g0g
Timjami 12g34kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Basilika, kuivattu 18g46kcal2.6g3.7g0.7g7.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g8390kcal676g353.6g464g101g
Valittu annoskoko5724g4195kcal338g176.8g232g50.5g
Annoskoko puolitettuna2862g2098kcal169g88.4g116g25.3g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267