Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)58g318kcal0.6g0.6g34.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai588g2059kcal70.6g417.7g12.4g17.6g
Sokeri383g1553kcal0g382.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1039g1310kcal114.3g3.1g93.5g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus271g866kcal29.8g173.2g4.3g21.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3385g1117kcal111.7g165.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g14446kcal654g2285.4g289.6g78.6g
Valittu annoskoko5724g7223kcal327g1142.7g144.8g39.3g
Annoskoko puolitettuna2862g3612kcal163.5g571.4g72.4g19.7g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230