Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2163g4894kcal346.1g10.8g389.4g0g
Voi 90g654kcal1.1g0.4g73.3g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 901g830kcal142.5g22.5g18g0g
Tonnikala vedessä 1262g1318kcal283.2g0g18.9g0g
Herkkusieni säilyke 901g153kcal18.9g1.8g2.7g21.6g
Kermajuusto (Pohjanpoika)406g1582kcal97.4g8.1g129.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g18861kcal1778.4g87.2g1264.2g43.2g
Valittu annoskoko5724g9431kcal889.2g43.6g632.1g21.6g
Annoskoko puolitettuna2862g4715kcal444.6g21.8g316.1g10.8g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830