Kukkakaali-purjokeitto

Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo.

Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja hienonna varret.

Freesaa hienonnettu purjo tilkassa öljyä.

Lisää kukkakaalit kattilaan.

Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä noin 15 minuuttia.

Soseuta kypsät vihannekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Kuumenna soseutettu keitto uudelleen kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto.

Mausta rakuunalla ja timjamilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Tikruliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1868g450kcal33.8g41.1g5.6g43g
Purjosipuli 397g91kcal7.2g9.5g0.8g8.3g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g23g192kcal0g0g21.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2919g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 51g157kcal4.9g6.9g12.1g0.8g
Viola tuorejuusto yrtti (Valio), annos 200g467g794kcal36g24.3g60.7g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11452g3367kcal163.8g163.6g201.2g130.4g
Valittu annoskoko5726g1683kcal81.9g81.8g100.6g65.2g
Annoskoko puolitettuna2863g842kcal41g40.9g50.3g32.6g
Arvot/100g100g29kcal1.4g1.4g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301939