Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4263g4774kcal937.8g0g127.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 266g186kcal3.3g30.1g3.3g10.4g
Jauheliha, sika-nauta 1066g2360kcal186.5g0g181.2g0g
Mustapippuri 133g373kcal14.5g51g4.4g35.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11456g15385kcal2284.2g162.2g633.6g91.4g
Valittu annoskoko5728g7693kcal1142.1g81.1g316.8g45.7g
Annoskoko puolitettuna2864g3846kcal571.1g40.6g158.4g22.9g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524