Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)4634g10657kcal463.4g301.2g834g4.6g
Amerikan pekoni 1viipale455g1457kcal54.6g0g136.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original80g56kcal3.2g6.4g2.4g2.4g
Ketsuppi, euro shopper144g144kcal1.4g33.1g0.7g1.7g
Purjosipuli 320g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Valkosipuli 64g69kcal5g10.4g0.4g1.3g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11456g24957kcal1068.6g723.8g1950g37.6g
Valittu annoskoko5728g12479kcal534.3g361.9g975g18.8g
Annoskoko puolitettuna2864g6239kcal267.2g181g487.5g9.4g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281