Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Lanttu 22g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Seiti pakaste 113g87kcal19.7g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1146g443kcal51.2g18g17.2g6.6g
Valittu annoskoko573g222kcal25.6g9g8.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna286g111kcal12.8g4.5g4.3g1.7g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160