Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g101g96kcal7g15.1g1g8g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g101g101kcal8g15.1g0.8g8g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6.6g4.9kcal0.5g0.6g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.9g4kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Ruokakerma ingman 5%88g74kcal3.1g5.3g4.4g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1146g609kcal39.4g78.6g15g33.6g
Valittu annoskoko573g304kcal19.7g39.3g7.5g16.8g
Annoskoko puolitettuna287g152kcal9.9g19.7g3.8g8.4g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.9g1.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116295