Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g225g158kcal36g0g0.7g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.8g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Paprika punainen 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g39g8kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g5.6g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g208g73kcal2.1g14.2g1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g2.8g6kcal0g1.2g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1147g714kcal81g41g22.8g6.8g
Valittu annoskoko574g357kcal40.5g20.5g11.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna287g179kcal20.3g10.3g5.7g1.7g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115928