Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Pekoni atria64g223kcal9.6g0g19.1g0g
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1147g1765kcal146.8g41.2g108.2g5.6g
Valittu annoskoko574g883kcal73.4g20.6g54.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna287g441kcal36.7g10.3g27.1g1.4g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731