Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Flora punainen, annos 10g11g61kcal0g0g6.7g0g
Soijarouhe, tumma, 30g113g363kcal56.2g33.7g0.6g6.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g225g45kcal2.9g6.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1147g1401kcal124.8g100.6g55.6g18.2g
Valittu annoskoko574g701kcal62.4g50.3g27.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna287g350kcal31.2g25.2g13.9g4.6g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266721