Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 63g40kcal0.3g7.4g0.2g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 70g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Juuriselleri 31g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Sipuli 27g8kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g31g81kcal0.9g1.4g8.4g0.2g
Piparjuuri, annos 10g39g14kcal1.8g4.3g0.1g2.9g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g39g47kcal0.9g1.9g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1147g533kcal12.2g61.8g26g18.2g
Valittu annoskoko574g267kcal6.1g30.9g13g9.1g
Annoskoko puolitettuna287g133kcal3.1g15.5g6.5g4.6g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767