Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 188g257kcal4.6g56.7g0.5g1.7g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g56g186kcal14.1g0g14.6g0.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g94g113kcal2.2g4.5g9.4g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g236g328kcal42.5g4.7g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1147g1767kcal126.8g131.8g80.2g4.6g
Valittu annoskoko574g883kcal63.4g65.9g40.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna287g442kcal31.7g33g20.1g1.2g
Arvot/100g100g154kcal11.1g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092