Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)4640g10672kcal464g301.6g835.2g4.6g
Amerikan pekoni 1viipale456g1459kcal54.7g0g136.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original80g56kcal3.2g6.4g2.4g2.4g
Ketsuppi, euro shopper144g144kcal1.4g33.1g0.7g1.7g
Purjosipuli 320g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11472g24992kcal1070.2g724.6g1952.8g37.6g
Valittu annoskoko5736g12496kcal535.1g362.3g976.4g18.8g
Annoskoko puolitettuna2868g6248kcal267.6g181.2g488.2g9.4g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281