Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Oliiviöljy 81g717kcal0g0g81g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Linssi, punainen, Go Green901g2927kcal216.1g441.2g9g108.1g
Vesi3752g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g84g101kcal2.1g5g7.6g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Tomaattipyree, Pirkka90g74kcal3.1g17.1g0.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11472g8375kcal468.8g1069.6g201.4g247.2g
Valittu annoskoko5736g4187kcal234.4g534.8g100.7g123.6g
Annoskoko puolitettuna2868g2094kcal117.2g267.4g50.4g61.8g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442