Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Kalaliemikuutio 66g201kcal6.6g22.5g9.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 360g274kcal16.2g46.5g0.7g3.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1502g1952kcal45g30g195.2g0g
Purjosipuli601g114kcal10.8g14.4g1.2g12.6g
Paprika punainen 781g229kcal7.3g35.1g3.1g14.8g
Tonnikala öljyssä 1682g3192kcal456.1g0g151.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 84g743kcal0g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11472g13445kcal1088.4g298g890.6g66g
Valittu annoskoko5736g6723kcal544.2g149g445.3g33g
Annoskoko puolitettuna2868g3361kcal272.1g74.5g222.7g16.5g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080