Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu4.4g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lehtiselleri 12g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%29g47kcal0.8g0.8g4.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl15g11kcal0.6g1.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g377kcal7g37.2g22g9.4g
Valittu annoskoko574g189kcal3.5g18.6g11g4.7g
Annoskoko puolitettuna287g94kcal1.8g9.3g5.5g2.4g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944