Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Nauris 79g22kcal0.8g3.3g0.2g1.5g
Porkkana 55g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Fenkoli, annos 100g54g17kcal0.7g3.9g0.1g1.7g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu8.4g6.7kcal0.2g1.5g0.1g0.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.9g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Rypsiöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)5.2g4.3kcal0.5g0.6g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%58g64kcal1.6g1.6g5.8g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)125g140kcal28.7g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1147g630kcal67.4g31.6g25.2g10g
Valittu annoskoko574g315kcal33.7g15.8g12.6g5g
Annoskoko puolitettuna287g158kcal16.9g7.9g6.3g2.5g
Arvot/100g100g55kcal5.9g2.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205266