Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g94g89kcal18.8g0g0.7g0g
Makaroni ( tumma Torino )94g328kcal16.9g55.3g3.7g5.6g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.3g1.6g0.2g0.4g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g78g59kcal1.8g4.1g3.7g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.4g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu9g24kcal2.9g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 66g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Basilika, kuivattu 0.9g2.4kcal0.1g0.2g0g0.4g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1149g1153kcal84.8g131g27.6g16g
Valittu annoskoko574g576kcal42.4g65.5g13.8g8g
Annoskoko puolitettuna287g288kcal21.2g32.8g6.9g4g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163572