Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 130g159kcal27.5g0g5.4g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 18g13kcal0.8g2.3g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g143g86kcal2.1g18.5g0.1g1.3g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1149g818kcal64.2g58.2g35g6.6g
Valittu annoskoko574g409kcal32.1g29.1g17.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna287g205kcal16.1g14.6g8.8g1.7g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236