Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ohrasuurimo 15g48kcal1.2g9.5g0.3g1.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1149g1040kcal68.4g50g62.2g18.8g
Valittu annoskoko575g520kcal34.2g25g31.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna287g260kcal17.1g12.5g15.6g4.7g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423